Poker
  • July 2, 2021

Ulasan Kek Poker

Gambaran Keseluruhan / Promosi

Cake Poker adalah bilik poker jenis yang menawarkan aksi poker sepanjang masa dan program ganjaran hebat yang memberikan pemainnya bonus yang tidak terkalahkan, hadiah wang tunai segera dan promosi unik hanya untuk bermain.

Cake DOWNLOAD Pussy888 IOS bonus pendaftaran yang bagus di mana pemain boleh mendapatkan bonus deposit 110% sehingga $ 600, ditambah masuk ke penderita baru $ 500 freeroll. Bergabung juga dengan kumpulan Cake Poker Facebook dan Twitter memberi ganjaran kepada pemain dengan freeroll dan Bonus yang luar biasa, serta dibayar sehingga $ 100 hanya untuk merujuk rakan.

Program kesetiaan

Cake Poker mempunyai program kesetiaan seperti yang lain dan memberi ganjaran kepada pemain mereka dengan banyak cara dengan Gold Stacks, Gold Chips dan Gold Cards. Dengan bermain di mana-mana permainan wang sebenar pemain memperoleh Frequent Player Points (FPP’s). Dapatkan FPP yang mencukupi dan anda akan diberi hadiah dengan Cip Emas. Cip ini kemudian boleh digunakan di kedai ganjaran Cake Poker atau dapat digunakan untuk membangun Gold Stack anda.

Tumpukan Emas anda terdiri daripada semua Cip Emas yang anda perolehi. Terdapat 50 tahap Gold Stack secara keseluruhan dan setiap kali pemain melangkah ke tahap ini mereka dapat memperoleh pelbagai wang tunai atau hadiah. Dan semakin cepat tahap ini diperoleh semakin baik hadiahnya.

Kad Emas di Cake Poker adalah ganjaran tertagih yang dikeluarkan secara rawak kepada pemain yang duduk di mana-mana meja semasa permainan cincin wang sebenar. Dan perkara hebat mengenai kad Emas adalah kad kredit tidak akan habis. Kad Emas boleh digunakan sebagai pembelian untuk pertandingan satelit eksklusif harian dan acara kumpulan hadiah atau Dibeli atau dijual di bursa dalam talian.

Perisian / Grafik

Cake Poker menawarkan kepada pemainnya beberapa ciri perisian yang unik termasuk ciri mengubah ukuran meja, pilihan melihat sejarah tangan ditambah format latar belakang meja yang mudah yang membolehkan pemain melucutkan semua ciri meja lanjutan meninggalkan pengalaman bermain asas. Bermain kejohanan di Cake jauh lebih sukar dengan Synchronized Tournament Breaks serta lobi kejohanan yang mudah difahami dan membolehkan anda menavigasi jalan ke meja pilihan anda.

Multi-meja hingga 8 permainan sekaligus di ruang poker yang mempunyai grafik hebat serta pengalaman permainan yang realistik. Secara keseluruhan perisiannya berkesan, boleh dipercayai dan paling senang digunakan.

Permainan Ada

Dengan asas pemain global yang menawarkan aksi sepanjang masa Cake Poker mempunyai banyak pilihan permainan termasuk Texas Holdem, Omaha, Omaha Hi-Lo dan Seven Card Stud. Bermain dalam pelbagai permainan gelanggang dan pertandingan dengan format Tanpa Had, Batas Tetap dan Batas Pot. Main dalam permainan wang sebenar dari semua peringkat yang terdiri daripada pembelian sen hingga saham tinggi. Atau bermain secara percuma dan kenal dengan permainan di meja wang bermain.

Pelbagai kejohanan juga cukup bagus dengan pertandingan freeroll biasa dimainkan setiap hari dan juga Bounty Tournaments dan Turbo Tournaments. Juga eksklusif untuk Cake Poker adalah kejohanan Gold Chip dan Gold Card di mana anda boleh bermain poker dan buy-in ke kejohanan dengan menggunakan Frequent Player Points (FPP’s) anda.

Trafik

Untuk trafik bilik poker kecil boleh digambarkan sebagai cukup baik dengan sekitar 2,000 pemain permainan tunai dalam talian pada waktu puncak. Texas Holdem popular diikuti oleh Omaha dengan kebanyakan pemain dalam talian bermain di meja taruhan rendah hingga pertengahan.

admin

E-mail : paypal@klikcpa.com

Submit A Comment

Must be fill required * marked fields.

:*
:*